HAHAHAHH.


BITCH PLEASE.

Känns mycket världelöst att skriva för jag hatar att blogga idag känner jag. jag hatar bloggen. nej de gör jag verkligen inte men jag mår inge bra , huvudvärks stavas de. jag trivs inte i den min situation. jag vill bort nu. Oh ja jag ska dra mig ner under täcket snart men först ska jag se till att beställa hem en ny mobil. Ett plus i vardagen. De förtjänar jag grovt. Den här blir det nog, om ni har bättre förslag, tipsa.
Kram Caroline........

dd

MELLANDAGSREAAAA

Hallåå! Igår var jag och Carro som sagt i Täby Centrum för att kolla på mellandagsrean! Jag var supersugen på att handla en massa kläder, men tyvärr så var det inte mycket till rea. Jag kom iofs hem med en topp, ett nagellack och ett par vantar så något blev det iaf. Det var väldigt kul! Inget slår min och Carros humor ;)
Idag ska jag faktiskt ge mig ut igen, med en annan Carro! Får se om jag fyndar lite mer idag!

Kram
Hanna


Carolines snygga hållning voila;

dd



GOING DOWN.

Ska dra mig till centrum snart med Hanna, yeay! Ska fynda massa onödigt. Nu ska jag kolla på Hanna Montana, hon är TUNG...

Blir antagligen ny mobil idag också, låter toooooopen i mina öron!

LET ME ENTERTAIN YOU.

Behöver skaffa ny design på bloggen, behöver jag förklara ens? :p
Idag vaknade jag hyfsat sent, fick ganska bråttom för vi skulle tydligen möta upp några familjevänner och promenera med dom, hur kallt? Skit kallt!
Nu är jag iallafall hemma, ligger i sängen, snackar med världens sötaste pojkvän och äter chips, yes i'm fat.

Imorgon börjar väl mellandags rean? Right? HANNA, vill du följa med mig någon dag nu snarast och fynda lite krimskrams. hööööhöhö.
Nej nu ska jag sätta mig och njuta i min julklappshög,muma! Dock lite avundsjuk på min systers asballa nya dator...

Pusssss.
Caroline.

JULAFTON!

Ååh äntligen julafton! Jag älskart! Nu ska jag iväg och fira, men måste bara skriva GOD JUL TILL ALLA LÄSARE först! Hoppas att ni får en underbar dag med mycket god mat och en massa paket ;)

Kram
Hanna

Och tack detsamma sötaste Carroo :)

MERRY CHRISTMAS.

Förlåt ingen uppdatering från igår, hade en hel del att förbereda inför jul. Och nu är det julafton, GOD JUL! Hoppas ni alla får en underbar jul , du med Hanna :)

GOD JUL önskar
Caroline.♥

BIG TIMES.

Blev mycket sen morgon idag... 2 vaknade vi. Nu ska jag ta mig till Täby c, hoppas jag träffar Hanna där då, har inte fått något sms ? :o Sen så har jag inte ett enda öre på mobilen så kan inte smsa dig heller. Iallafall så drar jag dit nu snart.

Igår kväll skrev jag inget, berodde på jag köpte de sista julklapparna och sedan gick jag och Christoffer på bio. Det blev luftslottet som sprängdes, asbra! Fast jag gillade nog 2an ett snäpp bättre.. (har inte sett ettan.. :p)

Kram
Caroline. ♥

OLD TIMES

Efter alldeles för mycket godis så sitter jag här alldeles utmattad av skratt med Thomasine. Vi har kollat på gamla webcam bilder från sexan, åh herregud som vi såg ut!
Nu har hon precis gått hem och jag funderar på vilken film jag ska se på, eftersom det inte är något bra på tv :(. Vi får se hur det blir!
Imorgon ska jag till Täby Centrum för att handla de SISTA julklapparna! Trodde att jag hade gjort det idag, men kom sedan på att så var inte fallet. Jag tänkte fråga vår kära Caroline om hon ville följa med!? Ska smsa henne sen, ifall hon inte ser detta...

Hoppas du får en toppenkväll!
Hanna

LALLALAL.

Godmorgon turturduvor,
sitter här och väntar på Christoffer som kommer hit vilken minut som helst. Han ska hjälpa mig att inhandla alla mina julklappar eftersom jag inte fått ihop mer än två julklappar hittills... hehe...

Just nu är det våra värsta år på tv, grymt kul! Sätt dig och kolla du me, och ja Hanna vi måste träffas snart, saknar dig :'(

Kram
Caroline. ♥

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

Nu har jag äntligen skaffat spotify! Och ja, jag vet, jag är antagligen den sista i världen, men nu har jag det i alla fall, och det används flitigt! Älskar det redan efter 10 minuter!
Kvällen har spenderats med mina bästa vänner Ben & Jerry och Carro (Dock inte denna Carro, utan en annan! Men vi måste också träffas snart sötnos!?) och självklart en massa filmer! Nu ska vi antagligen ta en kort prommis innan det är dags att sova!

Hörs imorgon!
Hanna

SNOW IS FALLING.

Ja så ja, nu har det bakats hemma hos mig så det är inte klokt! Bra blev det väl inte hellet, kakorna ser allt annat ut än vad de borde göra. Så det säger väl alla om hur bra det gick ? ..

Nu ligger jag och läser en tidning och äter godis, muma. Ska stanna hemma ikväll, tror jag, är otroligt trött! Oh gosh vad jag saknar min pojkvän dock, liksom hur lång tid har det gått sen sist... öh... 6 timmar... okej fan det va ju mycket! Nee nu får jag skärpa till mig. Jag har pyntat granen också! Gud vad duktig jag är, right ?:)

Nä men nu ska jag sluka in mig i kändisarnas värld i någon minut sen återgå till mitt liv och käka.

Kram
Caroline. ♥

ANOTHER DAY.

Vaknade precis av att pojkvännen snarkade... haha! Nu ska jag bara proppa i mig frukost sen ska jag hoppas i mina gympadojjor och spela tennis, såg att Hanna också skulle det :).

Vet inte riktigt vad jag ska göra sen men jag tror jag drar hem för jag har inte varit hemma på hela helgen i princip och mamma ville att vi skulle julbaka, så varför inte ? låter kul tycker jag iallafall :).

Nu luktar det matos.. det luktar... ägg och bacon! Det är Christoffer som lagar, hihi! Gulligull! Jappp... Upptäckte nu också precis att jag i det hela suttit och proppat i mig resterna från igår ikväll... chips och skumtomtar, frääscht såhär på morgonen, verkligen... Testade en ny smak på chipsen dock, ehh.. sourcream bearnaise chips hette de visst. Smakade inte bearnaise speciellt mycket... så ah.

Kram
Caroline.♥


WALKING IN A WINTER WONDERLAND

Vaknade precis och kollade ut genom fönsret. H E R R E G U D vad det snöar! Har typ aldrig sett så mycket snö :S
Kul? Jarå.

Idag blir det mer julklappshandel med Thomasine (det tar aldrig slut!!) och sedan tennis med Mikaela. Ha en bra dag!

Puss
Hanna

ARE WE HUMANS OR ARE WE DANCERS.

Blir ännu ett inlägg idag. Sedan förra inlägget har vi hunnit med litegran som jag skrev. De nya planerna just nu är film, men det verkar inte funka speciellt bra. AARGHH.. Har ingen aning om vilken film det blir dock...

Vi hann också med att hoppa runt i snön, haha nej men vi gick på promenad och ja det va snökaos ute! Men det är myspys!
Gatogo. Men kan säga innan jag avslutar att jag kom 2a på bowlingen, hur great är inte det? .. yeah i know.

Kram
Caroline.♥


ÄNTLIGEN INNE PÅ BLOGGEN...

Hahah, jag hade redan glömt bort lösenordet till bloggen (efter typ 12 timmar...), men söta Carro har ett skarpt minne så hon mailade det åt mig, och nu är jag back on track igen!
Hursomhelst så vet ni alla att det är jullov nu, vilket är U N D E R B A R T. Det innebär alltså att bara ta det lugnt, träffa kompisar, fika, festa och ja... Bara njuta av att vi inte har några läxor!
Nu kommer jag att låta som värsta glädjedödaren, men jag saknar ändå sommaren! Jag älskar sommaren! Man är bara lyckligare då. Det är sol, varmt, man kan vara ute hur länge som helst på kvällarna utan att frysa asset av sig. Man blir brun, man badar, behöver inte bry sig om prov (vilket man faktiskt behöver över jullovet :( ). Jag skulle sååå gärna vilja åka utomlands nu... Men jaja, det är bara att suck it up och njuta av jullovet istället för att sukta till sommaren, även fast jag inte kan låta bli!

Ikväll blir det i alla fall en chill filmkväll, men innan jag säger tack och hej så måste jag berömma underbaraste Carrobarro för den fina designen! Den vi gjorde igår blev ju inte så lyckad om man säger så, HAHAHAH.

Pusspuss
Hanna

REALLY HOPE YOU DO.

Så nu kom jag just hem till Christoffer igen. Jag, Christoffer och Samuel har varit och käkat och så fick jag mina naglar fixade nere vid hägernäs. Skit fint! Såg också Josefin när jag satt där men hon såg mig inte och det var inte direkt någon ide att springa ut i snöovädret för då hade mina vackra naglar kladdat ihop sig. ;)

Nu märkte jag att min homie Hanna inte skrivit något i bloggen än, vad är det för stil ? Haha..Nej men jag tycker vi ska få ta del av hennes liv också, right ? :) Världens sötaste och finaste Hanna :)

Nu ska vi 3 slöa titta lite på tv, sedan ska vi dra ner till gymmet och träna (typ..) och bäst av allt! De har bastu!! :) Toppen! Ikväll blire antagligen bowling faktiskt, sedan film och myspys!

Kram
Caroline. ♥


SOME KINDA RUSH.

Förra inlägget var skrivet av Christoffer, dock inte speciellt seriöst, men ni lär väl få känna honom senare i bloggen får vi hoppas på. Eller? Nu ska vi iallafall sätta igång en film, vad det blir har jag ingen aning om, har ni förslag på andra filmer tipsa gärna!
Hör av mig så fort som möjligt senare ikväll eller imorgon, ha en trevlig kväll!

Kram
Caroline. ♥

GÄST BLOGGARE CHRIS.

hej
sitter i carros knä hemma hos mig med broshan sammi i sängen framför datorn kollar på en kass film
carro har en vit mössa grå tjock tröja och säger att ja ska vara proffetionel på att skriva blogg
läs carros blogg annars får ni stryck

Kram
Christoffer ♥


HERE WE GO.

Första inlägget, första dagen på jullovet och första bloggen vi har tillsammans. Vi heter Hanna och Caroline och är två stockholms tösar som ska skriva om våra liv för att hålla varandra och er uppdaterade (haha?). Hoppas you will enjoy. Blir inget mer just nu för vi har bråttom iväg. Försöker skriva ikväll !

Puss
Hanna & Caroline. ♥

RSS 2.0