Sportlov

Gud vi båda är inte bra på att blogga! Skärpning. Idag har jag suttit med tjejerna och klurat på hur vår musikvideo ska se ut. Kommer bli asbra.
Älskling är dock påväg ner till skåne, där han sedan ska ta förjan, för att sedan ta sig vidare till Österrike, borta i en  vecka?! Det är förfärligt, jag orkar inte, lov och allt, vi skulle spendera tid! Aja det kommer blir lite skidåkning för min del också, och jag kommer jobba fram tills på onsdag så kommer ha fullt upp ändå.

Hej! Otroligt dålig uppdatering, men jag hade glömt bort bloggen, haha!
Hursomhelst så är det sportlov snart och det ska bli gryyyymt skönt! Efterlängtat kan jag säga! Jag ska i och för sig bara vara hemma, men att träffa en massa kompisar är inte heller dåligt! Tre dagar kvar - det klarar vi!
Hmm är sugen på en ny mobil, så nu får ni gå igenom mitt velande , haha, mycket mobilsnack i bloggen! Vill jättegärna ha en iphone, men får se vad mina päron säger om det...!

Hanna

Teddybear

Gick hem tidigare från skolan idag. Jag kände att jag inte kunde allt som jag skulle ha på provet så jag får ta igen det senare.
Drog direkt hem till älskling, nu kollar vi på en film. Ohhh jag orkar inte skolan, alldeles för mycket nu. Men imorgon har vi tema dag så jag funderar på att skippa de, ska deala med mamma först om de är okej att få den frånvaron. Eftersom vi ska till frankrike snart! yeay!

MY BEBE


blackberry

ny mobil. blackberry. my love. - tummen upp!

Sick to be sick

Är sjuk, varit det ganska länge nu, det är förkylningen som hoppat i mig. Sitter här med en stor glasbubbla runt huvudet och hostar konstant känns det som. Nu, precis uppe ur sängen, kolla jag på våra värsta år. Trevlans. Väntar också på att boyfriend ska komma hit med lite käk och gå ut med hunden:)

Calling out


NO

Okej....
Det här med blogg går inte bra för min del heller längre. Förlåt. Har verkligen lagt bloggen åt sidan och jag och bloggen har inte varit bästa vänner på sistonde. Men kom igen nu Carro ! Vafan! Jag är väl ingen bangande tönt? NEJ!

Yoga

Ja okej då var både yogan och tennisen + gymmet avklarat. Ikväll blir det filmkväll med Christoffer och Samuel skulle jag tro och sedan sover jag hos Christoffer. Det blir mysigt. Tar en sovmorgon imorgon, stackars älskling som måste upp tidigt. Möjligt att det blir tennis med Isabelle och Susanna imorgon och en fika på det. Tackar inte nej. Gaaah jag måste också få skryta lite om att jag blivit otroligt mycket vigare ! *Stolt*

dd

Caroline


Hear you me?

Ojoj, dålig uppdatering men jag har inte alls haft hjärtat på bloggen den här helgen. Min kusin har varit här och nu har hon precis åkt. Möjligt att hon kommer tillbaka senare idag och stannar till onsdag. Under de här dagarna har vi hunnit träffa en hel del människor och köpt mängder. Idag är det träningsdag vilket innebär yoga, gym och tennis. great!

Caroline

Hear you me?

Ojoj, dålig uppdatering men jag har inte alls haft hjärtat på bloggen den här helgen. Min kusin har varit här och nu har hon precis åkt. Möjligt att hon kommer tillbaka senare idag och stannar till onsdag. Under de här dagarna har vi hunnit träffa en hel del människor och köpt mängder. Idag är det träningsdag vilket innebär yoga, gym och tennis. great!

Caroline

True Blood

Jag är knappast ensam om att älska True blood?! Nu inväntar jag tredje säsongen. Längtar! Och herregud vad bra intro låten är?!!! Ni måste Faaan hålla med mig? Take a listening!


HATE this day

Vilken jävla dag! Tror på riktigt jag har en otursdag. Dagen börjar med ett glatt humör tills jag tagit 10 steg utanför dörren, halkar och slår i huvudet! Dagen fortsätter sedan med att jag spiller ner hela mig på lunchen, får icke godkänt i matte och engelska.. Och avslutar (hittils) med att gå på fel buss på väg hem till älskling. Ohhhh jag är så otroligt frustrerad. Lär ju hända mer idag. Vill inte ens veta! Ikväll ska jag iallafall till badet med I och S. Hoppas det går bra för annars lär jag väl drunkna..

Caroline

Månadens blogg

Oh! Vårann blogg är tydligen med i en tävling "Månadens blogg", in och rösta på vår blogg här sweethearts:)<3

s

Förlåt christoffer Patrick

Drar in ett litet inlägg mellan raderna :)

Det här inlägger ska jag tillängna min galna pojkvän för han sa det... Okej låt mig börja såhär... förlåtförlåtförlåt. Bra?... okej nej det va tydligen inte tillräckligt... såå... Okej, förlåt för jag tvivlade på dig.. du är bäst i världen...
Och han har verkligen inte sagt till mig och skriva det här.

Puss

Knäskydd på jeansen, I like!

d

AVATAR LIKE AVATAR OR AVATAR?

Väntar på att maten ska bli klar. Jag och mamma har lagat ihop någon sorts gratäng som vi har från middagsfrid. Den ska bara stå inne i ugnen nu 5 min tror jag sen blir det käk. Muma.. Ikväll är det efterlyst. De är najs. De ska jag se! Ska också försöka få tag på Hanna som inte bloggat på.. jag vet inte vad.. år?! Hahaha nej men hon är inte lika taggad kompanjon. Visste ni att det fanns ett band som hette avatar? Jo många visste nog det, men inte jag. En snubbe i min klass hade iallafall ett armband med ordet "Avatar" och jag såg det och gick fram och sa "Ohh gud den är super bra i 3D".. Öhhhhhh ja , kan jag säga att det blev pinsam/utskrattad situation.. Hahah !

Caroline

Ner i mangobadet

Så nu har jag sett det! Ganska väntat.. Jackie och Patrik vann. Många vet det nog redan eftersom det står över hela stockholm. Men vad tycker ni om deras vinst? Nu ska jag packa upp mina nya kläder, bada och kanske städa lite om jag orkar, mitt rum ser förjävligt ut...

f

TOPSHOP sightseeing

b


PIECE

Sista lektionen var historia prov. Men jag valde att göra hemtenta så jag är redan hemma. Super skönt! Eller nu för stunden iallafall. Nu ska jag kolla igenom alla de missade Paradise Hotel avsnitten så vi får höras lite senare.

i like big... rings!

fsd


Vem vinner årets paradise hotel

dd



Jag har precis som många andra hört att Jackie gått runt och sagt att hon har vunnit Paradise Hotel. Vilket jag nu trott länge också att hon kommer att göra. Meeen, tänk om inte. Tänk om det bara var för uppmärksamhet hon sagt det, det vore coolt för alla som skrytit om att dom "vet" att hon vinner, skulle nog få sig en chock då. Men ahh hon är ju kvar och hon är cool så hon har ganska stor chans att vinna. Jag tror personligen att det står mellan henne eller Kristoffer. Kristoffer för att han är en så otroligt bra spelare och Jackie för att hon stod mest ut i PH i år. Skön tjej. Cool grabb! Så vi får se ikväll alla lirare!...
Vem tror du vinner?

BEAUTIFUL DAY

Älskling är super het idag. Jag är lycklig. Livet är perfekt. Hahaha, nu fick jag min tredje semla serverad det här året. Yes and i like. Har fortfarande samma mobil som förut. Affären som ska beställa den har inte ringt nu på säkert 3 veckor.. om inte mer. Så ahh det känns inte såå jävla kul. Ska jag behöva leta upp en annan mobil nu ? GE TIPS! Om nu vet någon som skulle passa, helst touch eller smartphone..

Caroline


Utsvängda byxor hot or not?

sfsd


VOGUE

d

SEMLOR ÄR BALLT

Åkte till ica och köpte semlor, semla och cola är äckligt gott och äckligt fett. Jag känner mig fet, jag känner mig mätt och glad. Nu förhör bebe mig på svenskan, är verkligen duktig kan typ allt! Så imorgon på provet är jag ultra-super- durasell-redo!
Nu ska jag digga lite musik, just nu på radio spelas den här låten  och det diggar jag galet! Ohhhh galet fest sugen. Aja det är måndag, jag ska inte få för mig massa nu. Kyss.

Caroline

MK KISSING YOU

d


NAIL PROBLEMS HELP?

Mina naglar är helt fuckedup. Dom bara spricker och håller på. Usch, vad är felet? :o...

ss

WORKING OUT BITCH

Glömde säga att jag fixade träningskort igår på sats. Äntligen ska jag få mig lite form och kondition! Great! Nu sitter jag är med en varm latte och ska snart börja med min svenska. Senare kommer älskling med semlor som vi ska käka, gott. Annars händer det inget mer ikväll. Kasnke bebe sover här. haha blivit mycket honom på sistonde. I love! Men nu ska jag dricka upp sista latten sen är det pluggandet.

Caroline

RSS 2.0