Name the pet

Tycker Hanna ska bli bättre på att uppdatera! Eller hur? Ah nu från 0 till 100. Ska lägga mig. Känns bra att jag lägger mig i tid för en gångs skull. Imorgon är det skola, blä. Och de innebär att jag börjar med 3 timmars filosofi och sedan avslutar med 3 timmars naturkunskap. Nej tack. Kryddigt...


ZERO

Skönt, efter yoga, god mat, bad och bastu känner jag mig super fräsch! Yesyesyes. Nu väntar jag på älskling som kommer om dryga 5 minuter. Sen ska jag plugga, inget jag ser fram emot men ett måste.. usch. Svenska prov i ordspråk. heh? Onödigt! Nu ska jag dricka upp den sista colan och kolla på paradise hotel på webben! yes.

dasd

Hahah en bild på mig för mycket länge sedan från pea. Synd att den är så pixlig bara :(

Caroline

YOGA

Kom hem nu från centrum. Eller hem till pojkvännen rättare sagt. Fick med mig lite från body shop. Nu ska vi vila lite sen drar jag till yogan. Najs.

Caroline

heidi montage Before or after?

d

När va hon som sötast?

FEELING GOOD

Godmorgon, skulle egentligen träna tennis just nu men tydligen så var min tränare upptagen på match så nu sitter jag kvar här hemma tillsammans med älskling. Vi kollar på Tv och försöker komma på något att göra. Tips? Kanske blir lite shopping igen om jag får bestämma.. heh.

i

GODEVENING MY DEAR

Godkväll. Har lite svårt fortfarande att känna mig på hyfsat bra humör igen Men jag körde BA och ska nu träffa han.. utan humör. Vet inte hur jag lyckades. Duschen nu sen sleepytime med boyfriend.

organize my eyelashes

xx


"BAD DAY" DAY

Vet att man alltid ska vara glad på bloggen och inte ta ut massa känslor. Visst är det så? Men jag är så fruktansvärt förbannad. Jaaaaa gahhhhhhhh låt mig skrika djup ner i helvetet. Första delen av min dag var perfa, resten blev inte alls som jag hoppats och inte alls kul. Hade hellre legat i ett lerbad med skorpinjoner. Bajsbajsbajs. Jag är sur. Puff.

Caroline


DAGENS INKÖP

we

Snyggare i verkligenheten, MQ.


MY SKIN

Nu vaknade jag precis. Av telefonen!!! Orkar inte, bara massa telefonförsäljare. Aja dagens planer är att träffa Hanna och vad vi ska göra vet vi inte riktigt än. Jag har en ansikts mask på mig nu också, blivit ganska bra på att ta hand om min hy igen. Slarvade ett tag och poff så blev den sämre. Jag använder mig av visibly clear 2-in-1. Funkar jätte bra. Till det dricker jag bränneslete och som fuktighet till hyn använder jag oliv olja. Haha där fick ni lite tips.

f


Caroline

KENT - INGENTING

Livet segar... Men imorgon ska jag träffa Hanna det ska bli toppen. Bio kasnke? Verkar inte bli något spa den här helgen men nästa, yes ofcouse. Kanske blir snabba cash? Är det något att se? Hört väldigt mycket positivt om den! min pojkvän vill döda mig långsamt och plågsamt i en ben sax:)


LIGHT BULB

Ännu tre inspelningar klara och allt är nästan klart. Super! Känner toppenskönt. Nu sitter jag hos min pojkvän... Gahhh jag vill inte skriva idag, känner mig inge bra alls. Vill bort, usch. Tror jag börjar bli sur. Ingenting känns som det ska göra nuförtiden. Känner mig, döv, blind och död! Nu ska jag somna in i mitt inre. Skriver mer sen.

Caroline

DR MARTENS BU ELLER BÄ?

Nu är det dags för sängen. Sov som sagt igenting förra natten.. Så nu behöver jag all sömn jag kan få. Sov gott alla söta bloggläsare. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker man ska ha på fötterna nu i vinter/vår? DrMartens? Bu eller Bä? Kommentera om ni har lust :)!

dd

HIDE AND SEEK

Upptäckte att det det går ju inte att trycka på bilderna som jag la upp precis.. vad är felet? :S Allt verkar krongligt.. Aja nu har jag skrivit klart mitt blogg inlägg till skolans blogg som nu ska läsas av massa andra länder ute i Europa.. hihi. Nu sitter jag med telefonen och har Christoffer på andra linjen. Älskar honom! Jag tror inte alla vet hur starkt man kan känna för en person, hur underbart det är att vara med den personen så mycket man kan. Vet att mina vänner klagar att jag bara har ögon för honom nu förtiden men så är kärleken. Men jag har blivit bättre på att träffa vännerna också :)
Nu ska jag dra mig mot teven och kolla på spårlös, en av de bästa programen just nu enligt mig!

d

Caroline

BLOG POSTS

Ännu en dag håller på att passera. Ändå har jag hunnit med en hel del, massa plugg, shopping, träffat Hanna :) och ännu mer plugg... Nu ska jag plugga lite till sen ska jag ta på mig en mask och fotbad. yes! Ikväll ska jag sova själv i min säng för en gångs skull.. känns trist.. ovant.. konstigt..
Imorgon fortsätter inspelningen, askul! Här kommer två bilder från gårdagens inspelning!

dd

 

Caroline


SPA!

Herregud! Nu var det allt ett tag sedan jag bloggade! Carro har varit duktig och underhålligt er läsare, så bra där!
Idag har jag och självaste Carro försökt att hitta något hyfsat billigt spa (vi är ju trots allt studenter, haha) till på lördag! Men allt är ju antingen asdyrt eller 18-års gräns, och lilla jag är ju bara 17!!

Så om ni har något tips på något mysigt spa i Stockholm så lämna gärna en kommentar !

Nu ska jag fixa mat, herregud vad magen kurrar!!

Puss,
Hanna


POP. CORN.

Inspelningen gick toppen! Nu har vi fått ihop en hel del material till reklamfilmen men den är långt ifrån klar. Är hos Babo nu , Vi har precis ätit pizza. Mysss. Hade också jätte trevligt hemma hos Susanna. Mycket mycket trevligt. Om jag kan få tag på några bilder så lägger jag upp dom så fort som möjligt.
Skulle träffat Hanna idag också, men så blev inte fallet. Riktigt tråkigt. Vi trodde vi skulle bli klara med inspelningen runt 12 senast men vi blev inte klara förens vid 5 tiden typ.. herregud.. Hur utmattande.. Klackar i snön.. brrr....

Caroline


PUSHING DOWN SIDE

Pojkvännen har åkt hem och nu sitter jag här själv.. Ska dra mig ner i sängen nu eftersom jag ska upp tigigt imorgon, och jag är en trött människa. Känner att kaffe inte var det smartaste valet. Nu ska jag packa ner skor, babyolja och ett genomskinligt nagellack så är jag ganska redo inför inspelningen imorgon. haaha.. askul! Herregud ni borde se mig nu, helt flummig, Christoffer undra varför jag var så hyper.. Vet inte?!

Caroline

KENT - TÖNTARNA


FACE IT

Galet uttråkad. Pojkvännen ligger och sover i min säng. Men ska passa på att fixa mina fötter inför morgondagens reklaminspelning, hahhaa great! Ska ta en kaffe nu för att orka mig igenom resten av kvällen. Kanske en latte sp blir det lite mildare och jag somnar lättare.

Juste, kan säga att jag funderar på en annan mobil nu: Nokia e72 eller Blackberry. Beror på hur mycket jag vill lägga ner på en mobil..

fds



Caroline

RED LIPS. BIG CITY.

ds

LIGHT BLUE

Najs skola! Gjorde i princip ingenting förutom att planera våran reklamvideo. Chill! Efter så drog jag, isabelle och susanna till centrum och inköpte lite av nödvänligt , exempelvis brännesle te som vi alla är galet beroende av. Jag köpte också godis för cirka 50 lappen?! Fet? Ja! Iallafall nu sitter jag och väntar på Babeboo, min pojkvän, ska sätta på bastun så att vi kan sitta där inne och värma oss. Ganska taggad på att köpa ett par Dr. Martens när jag har pengar i fickan! Svarta dock..

d

Caroline

BRÄNNESLE TE, YOU HEARD ME

Nu blir det en kopp te, Glaze och pojkvännen i telefon , ner burrad i täcket. Skönt. Ska sova tidigt idag, behöver all sämn jag kan få. Imorgon är det skola, trist men jag ska banne mig ta mig upp! Bränneselte kör jag på! Udda men bra! Förbättrar huden med stora steg!

Caroline

FLASHLIGHTS

h


Having a cup of disease.

Det var länge sedan båda jag eller Hanna skrev på den här bloggen, hyfsat länge sedan iallafall. Vi tröttnar så ytterst snabbt. Men nu tyckte jag att jag borde ta tag i det igen. Vi får se hur det går.
Iallafall så har jag varit hemma idag och nu väntar jag på lite mat, ska bli gott. Har verkligen inte mycket att berätta om eftersom dagen spenderats i sängen och vill helst blicka framåt och inte berätta om allt det som redan hänt. Nu tar vi i nya tag.

Caroline

RSS 2.0